Bezoek Kwekerij Noorderbos

Afgelopen week zijn we weer langs geweest op kwekerij Noorderbos. Naast dat het geweldig is om de kwekerij en de vele soorten blauwe bessenstruiken te zien, zijn ook de verhalen erg leuk om uit te wisselen! 

Lees meer »

Urtica de Vijfsprong 21 december

Ook dit jaar waren we op de Kerstmarkt  van Urtica de Vijfsprong aanwezig. Voor iedereen te bezoeken en voor het personeel en de clienten een leuk evenement om in de kerstsferen te komen. Kampvuurtjes en zelfgemaakte broodjes, lekkere soep en veel kraampjes met unieke producten waaronder die van ons met de blauwe bessen en delicatessen! 

Lees meer »

Country & Christmas Fair Haarzuilens

Achillea Natuurlijk, blauwe bessen en delicatessen! We waren in 2022 aanwezig op de Country & Christmasfair in Haarzuilens van 22 t/m 27 november. Een fantastische belevenis! Veel nieuwe klanten die kennis gemaakt hebben met onze lekkere producten van de blauwe (bos)bes. Onze verschillende soorten sap, allemaal van de blauwe (bos)bes maar ieder met hun unieke smaak. Voor de lekkere trek was er ook van alles te vinden. Cheesecake, chocoladeschotsen, fudge, cupcakes en nog veel meer van onze eigen kleine patisserie. 

Lees meer »

9 juli, markt Wageningen, nieuwe locatie!!

Wij hebben eerder in week een bericht ontvangen van de marktmeester dat we op een andere plek komen te staan. Dat betekent meestal nogal wat voor een marktkraam! Vaste klanten kunnen ons niet of moeilijker vinden en is de nieuwe plek wel een prettige plek is natuurlijk de vraag. Het antwoord op deze vraag kwam 9 juli al snel want het is een hele fijne plek! Bij de fontein tegenover de ingang van de kerk of de Bagels and Beans.

Lees meer »

12 juni, Trots Markt Baarn Kasteel Groeneveld

Voor het eerst op de Trots markt in Baarn aanwezig! Een hele mooie markt met ontzettend veel en diverse kraampjes in een prachtige omgeving. De kramen voor en om het kasteel heen in het prachtige bos. Ook deze dag was heerlijk zonnig maar in de schaduw met de wind erbij kon het nog fris zijn. 

Lees meer »

Markt 11 juni Wageningen

Een prachtige dag in Wageningen, heerlijk zonnetje en een licht briesje dat af en toe aanzwol tot een windhoos :). Geregeld moest een en ander op de kraam weer overeind gezet worden dus daar moeten we nog even wat op gaan verzinnen. 

Lees meer »

Voorjaarsmarkt Wageningen 2022

Voorjaarsmarkt!? Het was fris en er stond een flinke bries, het voorjaar was nog even niet aanwezig helaas. Terrassen waren nog leeg maar veel shoppers wisten de voorjaarsmarkt wel te vinden. Onze warme wafel was erg in trek en de dressing met blauwe bes maakt het natuurlijk extra verleidelijk ;). Zoals een van de klanten het mooi verwoorde na het eten van de wafel: "alsof een engeltje op je tong...." 

Lees meer »

Op weg naar IJsland...

Wederom werd op de markt van 12 maart in Wageningen duidelijk hoeveel nationaliteiten er in Wageningen wonen. Een student heeft ons al wachtend op zijn verse wafel met blauwe bessendressing (hmmmm) verteld over IJsland waar hij vandaan komt. De stormen zoals wij de afgelopen maanden hebben gehad met code rood trekken regelmatig over IJsland en wil je op IJsland genieten van het weer dan is juli aan te raden voor een bezoekje. Later in het jaar moet je er naartoe als je van het Noorderlicht wil genieten. Naast de wafel heeft hij ook onze blauwe bessensap meegenomen...die is straks op weg naar IJsland. 

Lees meer »

Voorjaarsmarkt Urtica de Vijfsprong februari 2022

Wat een ontzettend gezellige markt bij Urtica de Vijfsprong! Iedereen was vol enthousiasme en we troffen het heel erg met het weer. Tussen de stormen en de regen door van de dagen ervoor en erna was het droog, zonnig en gezellig druk. Er was volop aanbod bij diverse kraampjes, muziek, vuurkorven en daarboven kon ook nog een lekker eigen gemaakt broodje gebakken worden. Naast al onze andere producten met de blauwe bes hadden we ook heerlijke cheesecake, fudge en  chocolade van @lonneke_kookt. 

Lees meer »

Markt 12 februari

Het was een frisse start. 's ochtends eerst nog de autoramen krabben, 's middags genieten van een heerlijk zonnetje. Het was gezellig vertoeven. Bestellingen zijn opgehaald, nieuwe klanten ontmoet en we hebben vernomen hoeveel nationaliteiten er geregistreerd zijn in Wageningen. Wauw dat zijn er veel! Weet u het? Liefst 167! Weer wat geleerd :)

Lees meer »

Wijnvervanger!?

Onze markt van 8 januari. Het was best wel koud....wind, uiteindelijk ook regen en alles nat.... maar wel genoeg marktgangers dus dat mocht de pret niet drukken! Deze keer zagen we veel nieuwe klanten. Op zoek naar een cadeau, een warme wafel met bessencoulis, een lekkere likeur, biertje of zoals een dame vroeg, een lekkere vervanger voor alcoholvrije wijn.... Die heeft ze gevonden in de vorm van blauwe bessensap! 'Gezonder en lekkerder' ;) #marktwageningen #achilleanatuurlijk #webshop #blauwebessen #gezondTot 12 februari op de markt in Wageningen!

Lees meer »

Blauwe bessen stroop

Stroop met blauwe bessen!?? Deze strenge jury heeft de stroop vanmiddag getest op de zelfgebakken pannenkoeken. Kijk de gespannen gezichtjes eens! Na lang overleg was de conclusie eensgezind en duidelijk: LEKKER!!Dat smaakt naar meer :)Minder zoet dan rietsuikerstroop, minder zuur dan appelstroop. Fris en lekker vol van smaak. Nieuwsgierig? Bezoek onze webshop of kom langs op de markt in Wageningen.

Lees meer »