Even voorstellen!

Achillea Natuurlijk! Is opgericht door Randel en Juliam van de Veer. Twee broers die graag ondernemen en veel energie halen uit contact met mensen en tevreden klanten. Onze standplaatsen met de producten van de blauwe bes zijn in Zutphen, Lelystad, Wageningen en Amsterdam.

Met het bundelen van onze krachten komen ook de kennis en kunde samen. Waar de een veel kennis heeft van o.a. planten en bodemkunde vanuit de opleiding Tuin- en Landschapsinrichting heeft de ander veel kennis van het menselijk lichaam wat betreft gezondheid en fit blijven met bijvoorbeeld personal training, gezond eten en de juiste mindset creëren voor de juiste balans in het leven. 

In 2018 begon ons avontuur met de verkoop van blauwe (bos)bessen en vooral producten van blauwe (bos)bessen. Niet zomaar, maar omdat het een struik en vrucht is die veel van onze achtergrond samenbrengt. Enerzijds interesse voor de struik en de bes en anderzijds waar deze bes uiteindelijk wat betreft de gezondheid van het menselijk lichaam aan kan bijdragen.

Jaarrond staan we op markten en braderieën en dat doen we nog steeds met veel plezier. Kom langs, verbaas u over de diversiteit van de blauwe (bos)bes producten en over het verhaal achter de struik, de bes en de producten. Kijk hier voor onze eerstvolgende markt of braderie. 

Blauwe (bos)bessen worden op zeer veel verschillende manieren gebruikt, verwerkt en gegeten. De mogelijkheden lijken eindeloos. Het is een fantastisch product want naast dat het lekker is, is het ook erg goed voor de gezondheid.

Door de jaren heen hebben we ons assortiment uitgebreid. Uit diverse streken in Nederland brengen we unieke en de beste producten van hoge kwaliteit van de blauwe (bos)bes samen door een breed assortiment aan te bieden verkrijgbaar in Zutphen, Lelystad, Wageningen en Amsterdam. Vanuit de webshop bedienen we onze klanten landelijk. 

 

Neem een kijkje in onze webshop en wellicht snel tot ziens!

 

Interview op de markt voor de plaatselijke nieuwszender