Romig dessert


Een lekker en simpel dessert!

Nagerecht - 4 personen - 35 minuten

Wat hebt u nodig?

  • 8 bastogne koekjes
  • 200 gram Monchou of roomkaas
  • 250 ml slagroom
  • 4 eetlepels suiker
  • 350 gram Blauwbaard dessertsaus
  • 100 gram blauwe bessen

 

  • 4 glaasjes
  • mixer
  • Mix de roomkaas romig met de mixer. Voeg de slagroom en 2 eetlepels suiker toe en mix tot een romig geheel.
  • Kruimel de Bastogne koekjes. Verdeel deze over de bodem van de glaasjes maar bewaar een beetje om te garneren. Verdeel dan de helft van het roommengsel over de koekjes en schep hier wat Blauwbaard dessertsaus op. Dek dit weer af met het roommengsel en een laag blauwe bessen.
  • Garneer het monchou toetje met wat overgebleven Bastogne kruimels. Laat het toetje nog minimaal een uurtje goed opstijven in de koelkast.

Bron: leukerecepten.nl

Eet smakelijk!